Overslaan naar content

Koerier

De beste baan op de weg. 

Ampère bezorgt anders

Als koerier bij Ampère ben je niet zomaar een schakel, maar een essentieel onderdeel van ons team. Je haalt fluitend je pakketjes op bij de partners van bol. Met een volle bus rij je terug naar het depot. Daar sorteer je samen met je collega’s de pakketten die jij hebt opgehaald. ​​

Je kunt zelf bepalen wanneer je en hoeveel uur je werkt, met een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid. Op de weg ervaar je die vrijheid in je eigen bus, muziekje aan en gaan. Zo duurzaam mogelijk en ondersteund door de beste tech. We investeren continu in tools die nodig zijn, zodat jij prettig je werk kan doen. Onder eerlijke arbeidsvoorwaarden, zekerheid én flexibiliteit voor jou als koerier.​

Zo ziet je werkdag eruit

Start van de shift

Bij aankomst op het depot begint je shift. Tijdens de shiftstart vertelt je Team Lead hoeveel pakketten er vandaag verwacht worden. Ook worden er eventuele bijzonderheden gedeeld.

Ready? Go!

Na de shiftstart haal je je uitgeprinte route, PDA (mobiel apparaat) en autosleutels op bij de Teamlead. Je checkt of alles in orde is met de bus. Zo, nu kan je rit beginnen!

Fluitend op de weg

Geluid aan en gaan! Tijdens deze rit ga je fluitend langs meerdere verkooppartners van bol om hun pakketten op te halen. Zij zijn blij je weer te zien! Je zult per rit tussen de 2 en 8 stops hebben.

Samen sorteren

Na de laatste stop rijd je terug naar het depot. Daar aangekomen dock je de bus aan en laad je de rolcontainers uit. Samen met je collega's ga je de opgehaalde pakketten sorteren aan de band. Door de gezellige muziek is dit een feestje. Hierna zit je shift er alweer op!

Werken als koerier?

Fijne werkgever: je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊

Geen 9-5 baan: We hebben meerdere shifts, dus ideaal om dit te combineren met bijvoorbeeld je studie, je eigen bedrijf of je pensioen!

Groeien: Ampère groeit hard en jij kunt meegroeien, bijvoorbeeld naar een andere rol binnen de afdeling Operatie 🚀

Topsfeer: je werkt met gezellige collega's en er wordt vaak iets leuks georganiseerd, zoals een lekkere lunch 🥪

Wat vinden onze mensen?

Lees hoe onze medewerkers Ampère's werkcultuur ervaren.

  • Ik heb het enorm naar mijn zin bij Ampère. De groep mensen die hier werken zijn allemaal erg aardig tegen elkaar. Mocht er een koerier wat later binnenkomen voor het sorteren, dan helpen we hem met z'n allen. Dat is pas teamwork!

    Annabel

    Koerier

  • 's Ochtends zit ik in mijn eentje op de bus en rijd ik langs de verschillende partners. Zij zijn vrijwel altijd in voor een praatje en een grapje. Dit sociale element maakt dat ik het werk als koerier bij Ampère erg waardeer.

    Theo

    Koerier

Het sollicitatieproces

1. Telefoongesprek

In dit telefoonggesprek vertelt recruiter Lindsey je wat meer over de baan. We kijken of er een match is.

2. Proefrit

Tijdens deze proefrit ga je samen met een koerier mee op pad en leer je de kneepjes van het vak. Lijkt dit werk je nog steeds leuk? Dan maken we de gegevens in orde zodat jij snel kan beginnen!

3. Gefeliciteerd!

We bieden je een contract aan en je plant gelijk je eerste shift in. Gefeliciteerd!

Goed om te weten

Wie ben jij?

- Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar

- Je hebt een Rijbewijs B

- Je spreekt vloeiend Nederlands

- Je wordt hét gezicht van Ampère: je vindt het leuk om onze klanten blij te maken

- Je rijdt netjes en punctueel

Waar kan ik aan de slag als koerier?

Op dit moment hebben wij 4 depots waar je aan de slag kan:

- Depot Utrecht

- Depot Rotterdam

- Depot Zwolle

- Depot Nijmegen

In wat voor shifts kan ik werken?

We werken momenteel in 3 shifts: - Ochtendshift: 09:00 - 13:30 uur - Middagshift: 13:00 - 17:00 uur - Avondshift: 15:00 - 20:00 uur

Hoeveel ervaring moet ik hebben?

Ervaring is fijn, maar zeker niet nodig. Tijdens de proefrit stomen we je volledig klaar om tijdens je eerste werkdag met een goed gevoel de weg op te gaan. Toch nog een beetje onzeker? Dan helpen wij je graag!

Hoe snel kan ik aan de slag?

Zodra jij alle stappen van het sollicitatieproces hebt doorlopen, kun je de volgende week al aan de slag. Let op: we zoeken niet altijd per direct koeriers. Mocht dit het geval zijn, dan hoor je het zo snel mogelijk.

Hoe worden mijn werktijden bepaald?

Dit doe je door 3 weken van tevoren via ons interne systeem de shifts in te vullen waarin jij wilt werken. Wel vragen we je om iedere week op minimaal 4 vaste momenten beschikbaar te zijn—mochten we je nodig hebben. Deze shifts kies je in overleg met je leidinggevende.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze recruiter Lindsey!

Mail

lderuiter@amperebezorgt.nl

WhatsApp

06-34 55 18 02

LinkedIn

Stuur een berichtje op LinkedIn

Locaties

Kom werken op één van onze depots in Nijmegen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle.

Verhalen

De beste baan op de weg als koerier bij Ampère

Fluitend onderweg om de pakketten op te halen bij de verkooppartners van bol. Zo vader, zo dochter.