Overslaan naar content

IT

De logistieke toekomst draait op innovatieve toepassingen.

Werken als IT'er bij Ampère

Pionieren met de nieuwste tooling en van begin tot eind bouwen aan baanbrekende oplossingen voor de logistieke sector. Dat is werken als IT'er bij Ampère. Of je nu als Engineer bouwt aan top-notch techsystemen of als IT-Administrator verantwoordelijk bent voor ons Cloud Only IT-landschap: samen kijken wij op een andere manier naar logistiek. Namelijk met een hoofdrol voor tech.

Als rasechte pioniers kijken we continu naar de toekomst en naar manieren om te vernieuwen en te verduurzamen. Daar leren we van én krijgen we energie van. Zo maken we onze organisatie iedere dag een stukje beter. 

Expertises

IT Engineering

Dit team bouwt en onderhoudt Ampère's IT-infrastructuur onder het motto: you build it, you run it, you love it. Binnen dit team vind je 3 subteams met elk een eigen domein waar zij verantwoordelijk voor zijn binnen het IT landschap.

Product Development

Dit team houdt zich bezig met de optimalisatie van onze (interne) systemen en bedenkt innovatieve oplossingen voor het verbeteren van de huidige processen. Ze stellen Ampère's product road map op aan de hand van data en interne input.

Data Science & AI

Dit nieuwe team geeft het logistieke landschap op een moderne manier vorm door de inzet van data science en AI. Dit omvat onder andere het strategisch gebruik van robotisering in onze processen, waardoor we efficiënter kunnen opereren.

IT Operations

Het IT Operations team is verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van onze Cloud-only IT-infrastructuur en -systemen die nodig zijn voor de dagelijkse werking van de organisatie.

Werken bij IT?

Werken in een modern IT-landschap met de nieuwste IT-oplossingen (Cloud-only) 💻

Een toffe job in een snelgroeiende tech scale-up omgeving 🚀

Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊

We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen, zoals gave rally's, een dagje wielrennen en ons populaire padel toernooi 🎾

Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus van maximaal 10% 💸

29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling ☀️

Wat vinden onze mensen?

Lees hoe onze medewerkers onze werkcultuur ervaren.Bij Ampère denk ik vooral aan de vrijheid die je krijgt. Je zit zelf aan het stuur van je projecten en je krijgt hierin veel vrijheid en creativiteit. Daarnaast werken er veel jonge en enthousiaste mensen waardoor het altijd gezellig is op kantoor en er veel wordt georganiseerd, zoals ons eerste Hackaton of een Padel toernooi.

Victor Ionescu

Software Engineer

Het sollicitatieproces

1. De kennismaking

Tijdens deze (online) kennismaking ga je in gesprek met recruiter Lindsey of Aline. Je leert elkaar en het bedrijf kennen en we kijken of er een mogelijke match is. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

2. Interview met collega's

Tijdens het eerste interview ga je in (online) gesprek met 2 collega's uit het team. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en het team zelf. Is er van beide kanten een klik? Dan word je voor het laatste gesprek uitgenodigd bij ons op kantoor.

3. Bij ons op kantoor

Graag verwelkomen we je op ons kantoor voor een rondleiding. Zo krijg je feeling met ons bedrijf en leer je meteen andere collega's kennen. Dit laatste gesprek heb je met de Teamlead. Afhankelijk van de functie kunnen we je vragen om voorafgaand aan dit gesprek een case/ technisch assessment te maken.

4. Aanbod

Heb je alle stappen goed doorlopen? En heb je nog steeds interesse om bij Ampère te werken? Dan doen wij je graag een aanbod om bij ons te gaan starten!

Verhalen

Werken als Software Engineer

Thomas vertelt over zijn werkzaamheden als Software Engineer bij Ampère.

Aan de slag als Business Analyst

Roos en Jacco over puzzelen met de beste systemen als Business Analyst.