Overslaan naar content

Staf & Support

Pioniers die de logistieke operatie vernieuwen en verduurzamen.

Werken bij Ampère Staf & Support

Om ervoor te zorgen dat de pakketjes van bol vliegensvlug bij de klant zijn, wordt onze operatie ondersteund door specialisten op diverse gebieden. Zij zorgen er achter de schermen voor dat elk tandwiel soepel draait, waardoor onze logistieke operatie vlekkeloos zijn werk kan doen.

Of je nou achter het stuur zit, of op ons hoofdkantoor werkt. Iedereen is even belangrijk voor ons. We dagen elkaar uit, groeien samen en vieren samen onze successen. We werken in een informele werkomgeving waar sfeer en samenwerking op nummer 1 staan. Vertrouwen en vrijheid zijn de basis van onze inspirerende ‘groene’ cultuur. ​

Expertises

Finance & Assets

Dit team beheert de financiële processen en budgetten, waarborgt een optimale inzet van bedrijfsmiddelen en zorgt voor juridische naleving.

HR

Deze afdeling ondersteunt onze teams (HR), trekt toptalent aan (Recruitment), en bouwt aan ons unieke werkgeversmerk (Employer Branding).

Planning & Control

Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van ons logistieke netwerk en de planning van onze medewekers, voertuigen en routes. Deze onderwerpen spelen op strategisch, tactische en operationeel niveau.

Realization

Dit team is verantwoordelijk voor het ontwerpen van processen, de implementatie ervan en het ontwikkelen en onderhouden van partnerrelaties. Onze Health, Safety & Environment (HSE)-, Security- en Faculty Specialisten zijn ook onderdeel van dit team.

Werken bij Staf & Support?

Een toffe job in een snelgroeiende tech scale-up omgeving

Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊

We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen, zoals gave rally's, een dagje wielrennen en ons populaire padel toernooi

Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus

29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling

Wat vinden onze mensen?

Lees hoe onze medewerkers onze werkcultuur ervaren.  • Ik werk met veel plezier bij Ampère vanwege de onderlinge dynamiek tussen alle collega's en de energie die er hangt op elke locatie. Geen overbodige meetings, maar juist alleen als er knopen doorgehakt moeten worden. Ik heb in korte tijd veel mogen leren op het gebied van HR. Vanwege de kleinschaligheid van het bedrijf maar toch de grote diversiteit qua projecten is geen dag hetzelfde!

    Nick den Adel

    HR Specialist

  • Bij Ampère denk ik vooral aan de vrijheid die je krijgt. Je zit zelf aan het stuur van je projecten en je krijgt hierin veel vrijheid en creativiteit. Daarnaast werken er veel jonge en enthousiaste mensen waardoor het altijd gezellig is op kantoor en er genoeg leuke activiteiten zijn, waaronder natuurlijk ons befaamde Planning & Control Padel toernooi. 

    Crijn Sijpkens

    Lead Planning & Control

Het sollicitatieproces

1. De kennismaking

Tijdens deze kennismaking ga je in gesprek met een van onze recruiters Lindsey of Aline. Je leert elkaar en het bedrijf kennen en we kijken of er een mogelijke match is. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

2. Interview met collega's

Tijdens het eerste interview ga je in (online) gesprek met 2 collega's uit het team. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en het team zelf. Is er van beide kanten een klik? Dan word je voor het laatste gesprek uitgenodigd bij ons op kantoor.

3. Bij ons op kantoor

Graag verwelkomen we je op ons kantoor voor een rondleiding. Zo krijg je feeling met ons bedrijf en leer je meteen andere collega's kennen. Dit laatste gesprek heb je met de Manager.

4. Aanbod

Heb je alle stappen goed doorlopen? En heb je nog steeds interesse om bij Ampère te werken? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te starten!

Verhalen

Werken als Software Engineer

Thomas vertelt over zijn werkzaamheden als Software Engineer bij Ampère.

Aan de slag als Business Analyst

Roos en Jacco over puzzelen met de beste systemen als Business Analyst.