Overslaan naar content

Operatie

Waar ze van werk topsport maken.

Werken bij de operatie van Ampère

Dat onze koeriers snel en efficiënt kunnen werken, is te danken aan de steun vanuit onze operatie. Deze afdeling bestaat uit diverse teams. Onze Teamleads en Depot Managers staan dagelijks op de werkvloer en bevinden zich midden in het logsitieke proces. De Rittenplanners maken er een topsport van om de routeplanning elke dag steeds efficiënter te maken. En de Rittenbegeleiders staan de koeriers bij als zij onderweg problemen tegenkomen. Binnen de operatie is goed samenwerken cruciaal. We werken samen aan de best mogelijke ervaring voor onze partners. Daarbij vertrouwen we op elkaar. En als we uitglijden, staan we gewoon weer op. Samen. Want fouten maken hoort bij pionieren. Bij ons is het glas halfvol. We gaan (meestal) fluitend naar ons werk. We zijn positief, nieuwsgierig en gaan geen enkel avontuur uit de weg.

Expertises

Operations

Dit team bestaat uit Teamleads en Depot Managers. Zij zijn verantwoordelijk voor het operationale proces op onze verschillende depots en coachen, begeleiden en motiveren de koeriers. Daarnaast stropen ze de mouwen op en helpen ze met de operationele processen zoals laden, lossen en sorteren.

Planning & Forecasting

De verantwoordelijkheid van dit team begint bij de capaciteitsbepaling, de planning van personeel & ritten, tot en met de uitvoering van deze collectieritten. De chauffeurs worden ondersteund en de planning waar nodig bijgestuurd om alle pakketjes op tijd op de juiste bestemming aan te laten komen.

Customer Service & Administration

Dit team bestaat uit verschillende disciplines. Denk aan administratieve krachten, een Customer Service Agent en een Fraude Expert. Onze specialisten doen er alles aan om de klanttevredenheid en het succes van Ampère te waarborgen en fraude te voorkomen.

Werken bij Operatie?Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊

We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen zoals gave rally's, een dagje wielrennen en ons populaire padel toernooi 🎾

Een toffe job in een snelgroeiende tech scale-up omgeving 🚀

Een salaris onder de cao Transport en Logistiek 💸

27,5 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling ☀️

Wat vinden onze mensen?

Lees hoe onze medewerkers Ampère's werkcultuur ervaren.

  • Als onderdeel van het team bij Ampère, kan ik met overtuiging zeggen dat we echt een toffe werkplek hebben. De sfeer hier is bijzonder - we streven naar topkwaliteit en creativiteit, maar wel boordevol plezier. Het is geweldig om deel uit te maken van deze energieke, jonge en vooruitstrevende groep.

    Anouar Laghbili

    Teamlead Depot Utrecht

  • Ik ben trots om deel uit te maken van Ampère. De sfeer en de collega's zijn altijd gezellig. Ik voel me echt helemaal op mijn plek! 

    Mitchell Zwartjes

    Rittenplanner

Het sollicitatieproces

1. De kennismaking

Tijdens deze kennismaking ga je in gesprek met een van onze recruiters, Lindsey of Aline. Je leert elkaar en het bedrijf kennen en we kijken of er een mogelijke match is. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid voor jou om de eerste vragen te stellen over de functie en het bedrijf.

2. Interview met collega's

Afhankelijk van de rol waar je voor solliciteert ga je tijdens dit interview in (online) gesprek met een Manager en (potentiële) collega's. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en het team zelf. Is er van beide kanten een klik? Dan word je voor het laatste gesprek uitgenodigd bij ons op kantoor of op het desbetreffende depot.

3. Bij ons op kantoor/depot

Graag verwelkomen we je op ons kantoor voor een rondleiding. Zo krijg je feeling met ons bedrijf en leer je meteen andere collega's kennen. Dit tweede gesprek heb je met de Manager.

Afhankelijk van de rol waar je voor solliciteert heb je optioneel een derde gesprek. Dit laatste gesprek heb je met een van de MT-leden van de afdeling Operatie.

4. Aanbod

Heb je alle stappen goed doorlopen? En heb je nog steeds interesse om bij Ampère te werken? Dan doen we je graag een aanbod om bij ons te starten!

Verhalen

Van je werk topsport maken als Rittenplanner

We spreken Simone, die als Rittenplanner bij Ampère werkt. Met haar achtergrond als professioneel softbalspeler past ze haar topsport mentaliteit dagelijks toe in haar werk.