Overslaan naar content

Functioneel Beheerder

 • Utrecht, Nederland
€ 40.000 - € 55.000 per jaarIT

Functieomschrijving

Als dochteronderneming van bol kijken wij op een andere manier naar logistiek. Namelijk met een hoofdrol voor technologie. Daarom is het van cruciaal belang dat ons moderne, Cloud-only IT-landschap goed wordt onderhouden en uitgebouwd.


Dit ga je doen

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van alle SAAS-applicaties van Ampère. Je bent hét aanspreekpunt voor de business als het gaat om changes in het landschap verbeteren en uitdenken, maar ook als het gaat om incidenten en autorisatiebeheer. Ook bij de implementatie van nieuwe applicaties ben je nauw betrokken. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het vertalen van werkprocessen naar workflows en de doorontwikkeling van de huidige en nieuwe applicaties. Je gaat om tafel met Ampère collega's van IT en Business en leveranciers om functionele wensen te bespreken en te vertalen naar robuuste en werkbare oplossingen.


Luuk over zijn grootste implementatieproject

“Het grootste en uitdagendste project dat ik tot nu toe als Functioneel Beheerder binnen Ampère heb gedaan is de implementatie van AFAS. Tijdens dit project zat ik veel samen met mijn collega’s van Finance en HR om te bedenken hoe dit ERP-systeem ingericht en gebruikt gaat worden. Het leuke in deze rol is om de wensen van de stakeholders te vertalen en te implementeren in het systeem. Je hebt te maken met verschillende behoeften: uitdaging is het afwegen van prioriteit, het vinden van de juiste balans tussen de beschikbare mogelijkheden van het systeem en de wensen van de organisatie.

Doordat de kennis van technologie binnen Ampère hoogt ligt, kun je als functioneel beheerder vooral focussen op de wat uitdagendere functioneel/technische vraagstukken in goede samenwerking met de Business. Het leuke aan Ampère is dat het een scale up is. Lang niet alles ligt vast: er is dus veel ruimte om met eigen ideeën te komen en deze daadwerkelijk te implementeren.”

Vereisten


Dit vragen we van jou

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als functioneel beheerder
 • Je hebt kennis van en ervaring met functionele configuratie van systemen, zoals ERP en CRM
 • Je hebt een scherpe kijk op processen en kan als geen ander structuur aanbrengen tijdens een implementatietraject
 • Je kunt met gemak verschillende architecturen op hoog niveau bekijken.
 • Als creatief en communicatief ingestelde collega ben jij proactief, oplossingsgericht, én klaar om uitdagingen aan te gaan!


Dit krijg je van ons

 • Een toffe job in een snelgroeiende tech scale-up omgeving
 • Werken in een modern IT-landschap met de nieuwste IT-oplossingen (Cloud-only)
 • Bruto jaarinkomen vanaf € 40.000, - tot € 55.000, - (op fulltime basis) afhankelijk van je ervaring
 • Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus van maximaal 10%
 • Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊
 • We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen, zoals gave rally's, een American picknick, een sportief middagje wielrennen en uiteraard ons populaire Padel toernooi
 • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een fijne pensioenregeling


Dit zijn wij

Wij zorgen ervoor dat de pakketjes van onze grote broer bol binnen 24 uur op hun bestemming zijn. Dat doen we door ons vooral te concentreren op de verzender van het pakketje, in plaats van op de ontvanger. Dankzij onze kennis van en passie voor hypermoderne Tech halen we superefficiënt de pakketjes bij ondernemers op en zorgen dat ze vliegensvlug bij de klant zijn: vaak nog dezelfde dag. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.


Dit vinden wij belangrijk

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar