Overslaan naar content

Fullstack Kotlin Software Engineer

  • Utrecht, Nederland
IT

Functieomschrijving

Pionieren met de nieuwste tooling als Fullstack Software Engineer, van begin tot einde bouwen aan baanbrekende oplossingen voor de logistieke sector.

Dit ga je doen

Ampère is een dochteronderneming van bol. Dat betekent dat wij op een andere manier naar logistiek kijken. Namelijk met een hoofdrol voor tech. Jij bent vanaf de start betrokken bij het bouwen van een top-notch techsystemen voor de logistieke sector. Van het ontwerpen en coderen van nieuwe applicaties tot het testen en uitrollen van tooling. Samen met je talentvolle collega’s van het Software Development Team bepaal jij waar de prioriteiten liggen. Dat betekent dat je zelfstandig knopen moet kunnen doorhakken én goed functioneert in een team. Je werkt in een Agile-omgeving met Scrum-methodiek.


Vereisten

Dit ben jij

Jij bent een echte pionier als het op coderen en tooling aankomt. Je experimenteert en komt met baanbrekende ideeën. Dat doe je graag in een team, maar kun je ook goed alleen. Autonomie is dan ook iets wat je erg belangrijk vindt. Je bent de eigenaar van je werk en snapt wat de logistieke sector nodig heeft om nog efficiënter te werken. Dankzij jouw inspanningen blijft Ampère koploper. En niets maakt jou trotser dan wanneer de applicatie waaraan jij gewerkt hebt succesvol gelanceerd wordt. 


Dit krijg je van ons

  • We bieden direct een vast contract met een bovengemiddeld salaris, aanvullende bonus, een pensioenregeling die op je toekomst is gericht en 29 vakantiedagen per jaar, zodat je tussentijds de batterij weer kunt opladen.
  • Je werkt samen in een team waar het niveau hoog ligt. We geloven in "you built it, you run it you love it". Daarom hebben onze software teams veel autonomie en de vrijheid om eigen keuzes te maken.
  • Ampère is een van de snelst groeiende startups van Nederland. Als 100% dochter van bol. hebben we toegang tot een schat aan kennis en ervaring. Maar we vinden regelmatig ook graag zelf het wiel uit en leren daarvan.
  • Samen bouwen we aan onze eigen avontuur en cultuur. We organiseren regelmatig sessies om onderling kennis te delen en momenten om bijgepraat te worden over de ontwikkeling en strategie van Ampère. Vaak sluiten we dat af met wat ontspanning zoals een pubquiz, padel toernooi, rally, zeilen, of gewoon een borrel.


Dit vragen we van jou

  • Minimaal een afgeronde relevante bacheloropleiding.
  • Je werkt graag samen én kunt goed zelfstandig werken.
  • Ervaring met werken in scrum-teams.
  • Je kunt werken met de volgende tech stack: Java/Kotlin, React, Typescript, Spring, Spring Boot, Maven, SQL, ORM tooling, Junit, Git, Kubernetes & Docker en (Google) Cloud (Platform) en met back office applicaties als ERP, HR, CRM en Planning. 
  • Je vindt het leuk om in een start-upomgeving te werken.


Dit zijn wij

Wij zorgen ervoor dat de pakketjes van onze grote broer bol. binnen 24 uur op hun bestemming zijn. Dat doen we door ons vooral te concentreren op de verzender van het pakketje, in plaats van op de ontvanger. Dankzij onze kennis van en passie voor hypermoderne tech halen we superefficiënt de pakketjes bij ondernemers op en zorgen dat ze vliegensvlug bij de klant zijn: vaak nog dezelfde dag. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar