Overslaan naar content

Asset Protection Consultant

 • Utrecht, Nederland
€ 41.000 - € 66.000 per jaarInnovatie

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Jij bent als Asset Protection Consultant het eerste aanspreekpunt voor onze security partner en de collega’s op de verschillende Ampère locaties. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van fysieke security, loss prevention en onderzoeken in onze depots en kantoren. Elke dag monitor jij processen en bewaak je de juiste uitvoering, onder andere door een jaarlijkse audit. Je signaleert kansen en risico’s, en initieert acties om die te benutten of te mitigeren. In geval van fraude heb jij een coördinerende rol en voer je indien nodig onderzoek uit. Bovendien maak je als AP Consultant integraal onderdeel uit van het team Asset Protection van onze grote broer bol. Een unieke kans om brede ervaring op te doen op het gebied van Asset Protection bij zowel een scale up als de grootste e-commerce van de Benelux!


Een maandelijkse piketdienst is part of the job. Ook verricht je werkzaamheden op verschillende locaties. Dit vraagt om enige flexibiliteit, maar maakt deze functie wel extra dynamisch! Onze depots zijn gevestigd door het hele land. Als Asset Protection Consultant ben je betrokken bij (nieuwe) projecten en geef je feedback en advies, waarbij je onze security standaarden (blue print) bewaakt en implementeert.

Vereisten

Hier ken jij jezelf in 

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in de richting van Integrale Veiligheidskunde, Criminologie of Security Management
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een security rol
 • Onderzoekservaring en/of een afgeronde opleiding ‘Particulier Onderzoeker’ zijn een pré
 • Je hebt affiniteit met verschillende beveiligingsoplossingen, met de nadruk op logistiek
 • Je bent analytisch en kan goed schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau


Dit krijg je van ons  

 • Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊 
 • We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen, zoals gave rally's, een American picknick, een sportief middagje wielrennen en uiteraard ons populaire Padel toernooi
 • Een baan in een hard groeiende scale-up omgeving met veel leuke enthousiaste mensen 
 • Bruto jaarinkomen vanaf € 41.540, - tot € 66.640, - (op fulltime basis) afhankelijk van je ervaring  
 • Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je ook in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus van maximaal 10% 
 • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling 
 • Een functionele leaseauto en piketvergoedingDit zijn wij  

Wij zorgen ervoor dat de pakketjes van onze grote broer bol . binnen 24 uur op hun bestemming zijn. Om dat te bereiken streven wij naar regie over de gehele bezorgketen, van verzender tot ontvanger. Dankzij onze kennis van en passie voor hypermoderne Tech halen we superefficiënt de pakketjes bij ondernemers op en zorgen dat ze vliegensvlug bij de klant zijn: vaak nog dezelfde dag. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.   


Dit vinden wij belangrijk  

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming.  


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar