Skip to content

System Engineer

Utrecht, Nederland€ 40.000 - € 55.000 per jaarIT

Functieomschrijving

Ampère is een dochteronderneming van bol.com. Dat betekent dat wij op een andere manier naar logistiek kijken. Namelijk met een hoofdrol voor tech. Daarom is het van cruciaal belang dat ons moderne, cloud-only IT landschap op een goede manier wordt onderhouden en uitgebouwd.

Als System Engineer bij Ampère ben je verantwoordelijk voor het beheer van een groot deel van onsIT-landschap, zowel hardware als software. Je biedt ondersteuning aan het hoofdkantoor en de verschillende Depots en zorgt ervoor dat het IT-landschap soepel draait. Je bent betrokken bij taken zoals het beheren van de Azure AD-omgeving, het implementeren van nieuwe software, het opzetten van Single Sign-On (SSO), beheren en configureren van werkplekken en het oplossen van verschillende IT-problemen en het verder professionaliseren van onze IT organisatie.

Vereisten

Dit vragen we van jou

  • Minimaal 3 jaar ervaring als systeembeheerder op het gebied van kantoorautomatisering
  • Ervaring met Netwerk beheer
  • Ervaring als beheerder van Azure AD, MS365, Windows 11, MacOS, Jamf, en Intune
  • Kennis van ticketing systemen zoals Jira Service Management
  • Voorkeur voor kennis van ITIL, USM of vergelijkbare methodologieën


Dit krijg je van ons

  • Een zelfstandige baan in een snelgroeiend bedrijf met een informele werksfeer
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Werken in een modern IT-landschap met de nieuwste IT-oplossingen (cloud-only)
  • Een marktconform salaris en de mogelijkheid om een bonus van maximaal 10% te verdienen als de bedrijfsdoelen worden behaald
  • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling


Dit zijn wij

Wij zorgen ervoor dat de pakketjes van onze grote broer bol.com binnen 24 uur op hun bestemming zijn. Dat doen we door ons vooral te concentreren op de verzender van het pakketje, in plaats van op de ontvanger. Dankzij onze kennis van en passie voor hypermoderne tech halen we superefficiënt de pakketjes bij ondernemers op en zorgen dat ze vliegensvlug bij de klant zijn: vaak nog dezelfde dag. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.


Dit vinden wij belangrijk

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming.

of