Overslaan naar content

Junior Business Controller

 • Utrecht, Nederland
€ 40.000 - € 50.000 per jaarFinance

Functieomschrijving

Heb je net je financiële HBO- of WO-opleiding afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende functie met veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is dit je kans! Als Junior Business Controller heb je een sleutelrol in de organisatie.

Dit ga je doen

Als Junior Business Controller richt je je op het analyseren van financiële gegevens om bedrijfspresentatie te evalueren en strategische beslissingen te ondersteunen. Je helpt bij het opstellen van budgetten, identificeren van kansen om het operationeel beter te doen en de EBIT te verbeteren. Verder speel je een grote rol in het bijstellen van de financiële prognoses. In deze rol ben je sterk analytisch bezig en sta je dichtbij onze logistieke operatie én alle andere afdelingen omdat je hen uitdaagt op de behaalde cijfers.

Je verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Je biedt ondersteuning tijdens forecasting en budgettering
 • Je begeleidt de periodieke maandafsluiting en bent verantwoordelijk voor de cijfers van de periode
 • Je deelt de operationele rapporten met de hele organisatie van Ampère
 • Je houdt je bezig met het challengen van de organisatie op het verschil tussen gerealiseerde cijfers en de forecast

Collega Julius over deze rol:

In deze rol sta je midden in de organisatie. Je weet wat er allemaal speelt bij elke afdeling en kan dit vertalen naar financiële cijfers. Doordat je dicht bij de business staat kan je ook met financiële voorstellen komen die echt het bedrijfsresultaat beïnvloeden. Deze rol vind ik extra leuk omdat het bij een kleinere organisatie is en je daardoor bezig bent met hele verschillende vraagstukken.

Vereisten

Dit ben jij

Met minimaal een jaar werkervaring en een HBO-/WO-diploma op zak ben jij klaar om aan de slag te gaan als Finance Business Analist bij Ampère. Als Excel pro en ben je continu op zoek naar manieren om processen te optimaliseren. Problemen oplossen? Daar draai jij je hand niet voor om! Je vindt het leuk om nauw samen te werken met onze operatie. Bovendien weet je bevindingen helder en moeiteloos over te brengen.

Dit krijg je van ons

 • Een toffe job in een snelgroeiende tech scale-up omgeving
 • Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus van maximaal 10%
 • Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊
 • We vinden het leuk om naast werk dingen te ondernemen, zoals gave rally's, een American picknick, een sportief middagje wielrennen en uiteraard ons populaire Padel toernooi
 • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een fijne pensioenregeling
 • We vinden het leuk om naar kantoor te komen (vooral voor onze wekelijkse Koffietijd), maar je kunt ook gedeeltelijk vanuit huis werken
 • Bruto jaarinkomen vanaf €40.000,- tot €50.000,- (op fulltime basis, inclusief vakantiegeld) afhankelijk van je ervaring

Dit zijn wij

Wij bezorgen anders. We richten ons niet alleen op de ontvanger van een pakket, maar concentreren ons ook op de verzender. Dat doen we met kennis van en passie voor hypermoderne tech én een hoofdrol voor duurzaamheid. We zorgen voor simpel vervoer voor de partner, leuk werk voor de bezorger en zorgeloze levering voor de klant. Zo helpen wij ondernemers om bestellingen binnen 24 uur te leveren. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.


Dit vinden wij belangrijk

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar