Overslaan naar content

Administratief medewerker

Utrecht, Nederland€ 2.622 - € 3.191 per maandPlanning & Control

Functieomschrijving

Ben jij die spontane Administratief medewerker die altijd de zaken op orde heeft en heb jij affiniteit met het bijhouden van administratie? Dan zijn wij bij Ampère op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als Administratief medewerker bij Ampère ben jij constant in beweging. Er is namelijk altijd wel iets te regelen! Of het nu gaat om administratieve verwerking van de uren, het opstellen van de inkooporders, factuurcontrole of het verwerken van boetes van de koeriers, jij bent van alle markten thuis! Je zorgt ervoor dat alles geregeld is!


Wie ben jij?

Multitasken zit in jouw DNA! Met jouw enthousiaste en ondernemende houding weet jij dagelijks alle administratie op orde te brengen, te zorgen voor een prettige sfeer op het depot in Utrecht en onderhoud jij het contact met verschillende partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan andere afdelingen binnen Ampère.

Je bent een echte aanpakker en neemt graag initiatief. Daarnaast werk je als Administratief medewerker secuur en laat je je niet van de wijs brengen door een berg aan administratie.

Vereisten

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring in een administratieve functie;
  • Een enthousiaste, ondernemende houding en je hebt er zin in om voor Ampère aan het werk te gaan!
  • Je wilt tussen de 24 en 40 uur te werken. Ben je maar een paar uur per dag beschikbaar? Wij denken graag met je mee om te kijken hoe dat kan gaan passen.


Dit krijg je van ons 

  • Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workplace” 😊
  • Wij vieren onze successen! Dit doen wij met leuke teamuitjes, gave rally's, een dagje wielrennen en vele andere creatieve events
  • Een baan in een hard groeiende start-up/scale-up omgeving met veel leuke enthousiaste mensen
  • Salaris in functieklasse D (cao Transport en Logistiek), afhankelijk van werkervaring 
  • Minimaal 27,5 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling


Dit zijn wij

Wij zijn de reden dat bol. binnen 24 uur kan leveren. Want wij bezorgen anders. We richten ons niet alleen op de bestemming, maar concentreren ons vooral op de bron (verkooppartners). Daardoor is een bestelling nooit verder dan een dag van de klant verwijderd. Sterker nog: vaak zijn pakketjes dezelfde dag al in huis. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.


Dit vinden wij belangrijk 

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming. 

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar