Skip to content

Accountmanager Drop-Off

Utrecht, Nederland€ 30.000 - € 45.000 per jaarRealization

Functieomschrijving

Groei met ons mee als Account Manager van het Drop-off netwerk bij Ampère, de innovatieve logistieke start-up van Bol. Je bent onderdeel van het Partner Development team en gaat meehelpen met het realiseren, onderhouden en verbeteren van ons netwerk van Drop-off punten. Door dit netwerk hebben alle verkooppartners van Bol. toegang tot de diensten van Ampère! 

Dit doe je natuurlijk niet alleen, samen met je directe collega zullen jullie er met z'n tweeën voor zorgen dat ons Drop-off netwerk staat als een dijk! Je analyseert waar ons netwerk tekort schiet en schakelt met de Planning collega's in welke gebieden onze punten het hardst nodig zijn. Vervolgens trek je de stoute schoenen aan en neem je contact op met de (bestaande) partners, het worden van een Ampère Drop-off punt is wellicht interessant voor hen!  

Je houdt van persoonlijk contact en staat klaar voor de mensen bij onze Drop-off punten. Zo zorg je er voor dat ze een goede landing krijgen in ons netwerk en ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen. De ervaring leert dat dit het beste werkt door ‘een bakkie’ te doen en er gewoon even langs te gaan! 

Bij Ampère zijn we constant in beweging, je vindt het daarom ook leuk om te kijken hoe we ons Drop-off netwerk nog beter kunnen maken. Daarom vraag je regelmatig feedback uit bij Drop-off punten en duik je de data in om er achter te komen wat er beter kan. Samen met de teams binnen Ampère ga je vervolgens aan de slag om dit te realiseren. Want: blije Drop-off punten, daar word jij ook blij van! 

Dit vind je leuk 
Als Account Manager van ons Drop-off netwerk ben je verantwoordelijk voor het realiseren, onderhouden en verbeteren van het Drop-off netwerk van Ampère. Je houdt je onder andere bezig met: 

 • Het in kaart brengen van potentiële Drop-off punten, onderhouden van persoonlijke contacten en beschikbaar zijn voor vragen 
 • Een 'bakkie doen’ bij Drop-off punten, onder andere voor de persoonlijke onboarding 
 • Het meedenken hoe Ampère het Drop-off netwerk nog beter kan maken om vervolgens met verschillende teams binnen Ampère samen te werken aan deze verbetering 
 • Data, dit schrikt je niet af maar interesseert je juist, welke inzichten over het Drop-off netwerk kan dit ons geven? 
 • Samenwerken, met je collega Account Manager vormen jullie het dynamische Drop-off duo van Ampère! 

Vereisten

Hier herken jezelf in:

 • Je staat aan de startblokken van jouw carrière en hebt 0 tot 3 jaar werkervaring
 • Je vindt het leuk om klantcontact te hebben en om dit te onderhouden
 • Je kan duidelijk en gestructureerd communiceren, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent flexibel en houdt er van om gedurende de dag je met verschillende dingen bezig te houden, daar leer je alleen maar van!
 • Je draagt graag verantwoordelijk voor je eigen onderwerpen, maar vindt het fijn dat er een directe collega is om mee schakelen.

Wat bieden wij:

 • Je gaat aan de slag bij een gecertificeerde “World Class Workspace” 😊
 • Work hard, play hard; wij vieren onze successen! Dit doen wij met leuke teamuitjes, gave rally’s, een dagje wielrennen, een padel tournooi en vele andere creatieve events
 • Een baan in een hard groeiende start-up/scale-up omgeving met veel leuke, jonge, enthousiaste mensen
 • Bruto jaarinkomen vanaf €30.000,- tot € 45.000, - (op fulltime basis) afhankelijk van je ervaring
 • Als wij onze bedrijfsdoelen behalen kom je ook in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus van maximaal 10%
 • 29 vakantiedagen op basis van een fulltime contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling


Dit zijn wij
Wij bezorgen anders. We richten ons niet alleen op de ontvanger van een pakket, maar concentreren ons ook op de verzender. Dat doen we met kennis van en passie voor hypermoderne tech én een hoofdrol voor duurzaamheid. We zorgen voor simpel vervoer voor de partner, leuk werk voor de bezorger en zorgeloze levering voor de klant. Zo helpen wij ondernemers om bestellingen binnen 24 uur te leveren. Klimaatneutraal en met eerlijke voorwaarden voor onze bezorgers.


Dit vinden wij belangrijk

Bij Ampère kan iedereen zichzelf zijn. Ongeacht afkomst, geaardheid of interesses. We moedigen een zo divers mogelijke groep collega’s juist aan. Want al die verschillen, maken van ons een leukere en sterkere onderneming.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar